ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Шановні пожежники Тульчинщини!

Дата: 17.04.2021 07:32
Кількість переглядів: 128

Вітаю вас з професійним святом – Днем працівників пожежної охорони!

За покликом серця ви обрали одну з найскладніших професій, яка потребує витримки, мужності та відданості своїй справі. В будь-яку хвилину ви приходите на допомогу тим, хто того потребує, ризикуючи власним життям. І як результат вашого професіоналізму – попередження і приборкання вогняної стихії, врятовані людські життя, збережені матеріальні й культурні цінності.

Неважливо, де сталася катастрофа або виникла будь-яка ситуація, допомогу буде надано. Ця робота не існує без щоденної, монотонної, виснажливої праці тисяч людей, які щохвилини по всій країні в містах і селах виїжджають до місць різних лих, щоб допомогти своїм співгромадянам.

Особлива вдячність ветеранам, які присвятили частину свого життя боротьбі з вогнем. Ви протягом трудової діяльності передавали свій досвід нинішньому поколінню вогнеборців. 

Сьогодні ДСНС України є одним з найефективніших відомств з налагодженою системою оперативного реагування щодо ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій. Але позитивний імідж такої потужної структури не виникає сам по собі, його створюють реальні люди, які впевнено дивляться в майбутнє і своєю щоденною героїчною працею прагнуть зробити життя людей безпечним.

Бажаю усім вам життєвої енергії, незборимої волі й стійкості духу, витримки і мужності у справі служіння державі та українському народові. Нехай мир, злагода та достаток завжди панують у ваших оселях, а ваша нелегка праця сторицею повертається здоров’ям, щастям та добром.

Голова райдержадміністрації Олександр Гаврилюк


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь