ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Шановні жителі Тульчинського району !

Дата: 15.05.2021 09:25
Кількість переглядів: 120

У ці травневі дні все європейське співтовариство відзначає День Європи. Прагнення до європейського рівня життя, європейських цінностей і стандартів, за європейські ідеали свободи, демократії та добробуту вистояли на майданах мільйони наших співгромадян, визначивши європейський вибір України.

День Європи в Україні важливий завдяки прагненню нашої держави стати повноправним членом Європейської спільноти. Більш як тисячолітня історія України та останні події Революції Гідності чітко засвідчують наше прагнення жити у заможній, демократичній, правовій європейській державі.

Нехай це свято в черговий раз нагадає нам, що Європа починається не за кордоном держави – вона починається із кожного з нас. Потрібно, щоб кожен почав будувати Європу в Україні, починаючи з, власного міста, власної вулиці, власного двору. Давайте побажаємо собі терпіння та рішучості у справі становлення України в якості дійсно Європейської держави!

Сьогодні курс на європейську інтеграцію набув для нас стратегічного значення, ми визнаємо «загальноєвропейські» цінності: свободу, демократію, повагу до прав людини, верховенство права і сповнені рішучості будувати свою державу на цих засадах.

Вітаю усіх жителів району з Днем Європи та бажаю щастя, благополуччя, розквіту в нашій державі, здоров’я  вам, дорогі земляки, здійснення планів і задумів, миру, достатку, благополуччя кожній родині!

З повагою та найкращими побажаннями,

Голова райдержадміністрації Олександр Гаврилюк

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь