ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Шановні жителі Тульчинського району!

Дата: 15.05.2021 09:26
Кількість переглядів: 111

15 травня відзначається Міжнародний день сім’ї - свято, яке символізує родинне тепло, затишок, любов, повагу і прихильність рідних людей. Родина є найціннішим подарунком долі, адже саме вона є для кожного з нас опорою, надійною фортецею, де ми завжди зможемо знайти душевний спокій, підтримку і розуміння.

Сім’я завжди була і залишається осередком збереження духовних і культурних традицій нації, берегинею людських цінностей та історичної спадкоємності поколінь, чинником стабільності і розвитку. Весь світ знає, якою талановитою, працелюбною, духовно багатою є українська нація. Ці високі якості закладаються саме в сім’ї, де дитина отримує перші уроки любові до батька, матері, до своєї Батьківщини.

Саме в родинному колі ми формуємося як особистості, тут нам прищеплюють любов до ближнього і рідної землі. У сім’ї ми збагачуємося скарбами попередніх поколінь, переймаємо цей безцінний духовний спадок, щоб передати своїм дітям.

Щиро бажаю кожній сім’ї Тульчинщини щасливої долі, міцного здоров’я, добробуту, благополуччя, миру, злагоди та любові. Нехай будуть щасливими і вдячними ваші діти, а буденні клопоти завжди радісними і приємними. Нехай для кожного з вас сім’я буде надійною фортецею, тим місцем, де завжди зрозуміють, підтримають і допоможуть!

 

Голова райдержадміністрації  Олександр Гаврилюк

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь