ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В с.Чорномин Піщанської територіальної громади відкрито поліцейську станцію

Дата: 18.06.2021 16:52
Кількість переглядів: 201

Сьогодні, в Піщанській територіальній громаді, в рамках проекту «Поліцейський офіцер громади», відкрито поліцейську станцію у селі Чорномин. В урочистому відкритті взяли участь керівник апарату райдержадміністрації Тетяна Найда, начальник управління правого забезпечення та взаємодії з органами місцевого самоврядування апарату райдержадміністрації Оксана Баленко, заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Василь Мазур, секретар селищної ради Володимир Міщенко, начальник сектору поліцейської діяльності №1 відділення поліції № 1 Тульчинського РВП ГУНП у Вінницькій області Сергій Фомик, священник Свято Богородичного храму с. Чорномин протоієрей Георгій Хвуст.

Поліцейська станція обслуговуватиме 14 населених пунктів громади.

Сертифікати про успішне проходження навчання на базі Харківського національного університету внутрішніх справ отримали Кривоніс Сергій Дмитрович та Рукіцький Олександр Леонтійович, які підтримуватимуть постійний контакт з мешканцями, щоденно забезпечувати порядок на території, своєчасно реагувати на проблеми громади та запобігати вчиненню правопорушень.

Станція облаштована усім необхідним для роботи поліцейських. Кабінети оснащені необхідною сучасною комп’ютерною та оргтехнікою, меблями й доступом до мережі Інтернет.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь