ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Чергове засідання районної комісії з питань ТЕБ та НС

Дата: 24.09.2021 14:16
Кількість переглядів: 145

22 вересня 2021 р. відбулося чергове засідання районної комісії з питань ТЕБ та НС на якому були розглянуті наступні питанння:

1. Щодо встановлення “жовтого” рівня епідемічної небезпеки поширення COVID-19 на території України.

Інформацію по даному питанню присутнім довів  перший заступник голови комісії, заступник голови райдержадміністрації Володимир Скалій, який повідомив присутніх, що на  території усіх регіонів України з 00 год 00 хвилин 23 вересня 2021 року встановлено «ЖОВТИЙ» рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 та у відповідності до пункту 23 постанови Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 року № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (зі змінами) застосовуються усі обмежувальні протиепідемічні заходи, передбачені для «ЖОВТОГО»  рівня епідемічної небезпеки. Також наголосив на безумовному дотриманні відповідних обмежувальних протиепідемічних заходів та  питанні проведення вакцинації, так як вакцинація це єдиний ефективний спосіб захистити себе від коронавірусної хвороби.

Проінформували про епідеміологічну ситуацію в районі в.о. головного лікаря КНП «Центральна районна лікарня» Тульчинської міської ради Галина Роспутна, головний лікар КНП «Тульчинський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Тульчинської міської ради Сергій Кушнір, в.о. завідувача ВСП Тульчинський районний відділ ДУ «ВОЦКПХ МОЗ України».

ІІ. Про стан захворюваності гострими кишковими інфекціями на території Тульчинського району та шляхи її стабілізації.

          З інформацією щодо стану захворюваності гострими кишковими інфекціями на території району виступила начальник Тульчинського управління ГУ Держпродспоживслужби у Вінницькій області Щаблевська Ю.С., яка повідомила присутніх про ситуацію, що склалась та шляхи її вирішення, з метою недопущення подальшого погіршення епідситуації.

ІІІ. Про затвердження Плану організаційних і практичних заходів направлених на забезпечення техногенної та природної безпеки в осінньо-зимовий період 2021-2022 років

З метою координації дій органів місцевого самоврядування щодо попередження надзвичайних ситуацій в осінньо-зимовий період 2021-2022 років, забезпечення контролю за здійсненням заходів щодо захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру щороку в районі затверджується «План організаційних і практичних заходів направлених на забезпечення техногенної та природної безпеки в осінньо-зимовий період 2021-2022 років», з яким присутніх ознайомила завідувач сектору з питань оборони та цивільного захисту апарату райдержадміністрації Оксана Шпатарюк.

За результатами голосування та з урахуванням обговорень було ухвалено протокольне рішення та доведено до виконавців.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь