ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Сергій Борзов - голова Вінницької ОДА: В рамках #Великогобудівництва триває ремонт важливої для логістичного потенціалу Вінниччини автодороги А/Д-0-02-21-08 Мазурівка-Тульчин протяжністю 5,8 км

Дата: 27.09.2021 16:54
Кількість переглядів: 98

На Вінниччині триває відновлення мережі автомобільних доріг загального користування державного і місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах.

Як повідомив Голова ОДА Сергій Борзов, наразі поточні середні роботи ведуться на об’єкті «Великого будівництва» – автомобільній дорозі А/Д-0-02-21-08 Мазурівка-Тульчин 0+000 – км 5+800 протяжністю 5,8 км. За його словами, ця дорога є важливою складовою автомобільних доріг із позиції логістичного потенціалу області.

Розвиток та відновлення, експлуатаційне утримання автомобільних доріг Вінниччини здійснюються шляхом поліпшення транспортно-експлуатаційного їх стану, що включає покращення рівня безпеки та високі споживчі характеристики.

«За умови належної інтеграції внутрішньої транспортної інфраструктури в загальнодержавну та європейську дасть змогу в майбутньому отримувати значні вигоди від транзитних міжнародних перевезень автомобільним транспортом та туристичних поїздок», – підкреслив Сергій Борзов.

#ВеликеБудівництво_Вінниччина

#Великебудівництво

#ВеликебудівництвоПрезидентаЗеленського

#ТульчинськаРДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь