ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Сергій Борзов: Барська територіальна громада – приклад реальних дій, спрямованих на розвиток власної інфраструктури

Дата: 18.10.2021 12:23
Кількість переглядів: 83

Перебуваючи з робочою поїздкою у Барській територіальній громаді, Сергій Борзов - голова Вінницької ОДА та Ірина Борзова Народний депутат України оглянули хід капітального ремонту дорожнього покриття місцевих доріг в місті Бар.

Зазначимо, що в Барській територіальній громаді фінансування з Державного дорожнього фонду отримали дві дороги комунальної власності.

На одну дорогу виділено понад 815 тисяч гривень фінансування з Державного дорожнього фонду, при співфінансуванні проекту з місцевого бюджету майже 50%. Це капітальний ремонт дорожнього покриття та тротуару частини площі Пам’яті на ділянці від перехрестя з вул.Святого Миколая до перехрестя з вул. Соборна в м. Бар.

На другу дорогу – це капітальний ремонт дорожнього покриття вул. Шевченка – виділено майже 3,4 млн гривень з Державного дорожнього фонду, при співфінансуванні з місцевого бюджету понад 30%. Ремонтні роботи на цьому відрізку дороги перебувають на стадії завершення.

Підсумовуючи побачене, Голова ОДА Сергій Борзов акцентував увагу на тому, що такий обсяг співфінансування з місцевого бюджету Барської громади є яскравим прикладом того, як громада готова вкладати власні кошти в розвиток інфраструктури.

«Співфінансування ремонту комунальних доріг від місцевої влади склало майже 50 %. А основним чинником перемоги на обласному конкурсі з відбору об’єктів комунальної власності у сфері дорожнього господарства є обсяг співфінансування з місцевих бюджетів. Отже, якщо громада турбується про розвиток власної інфраструктури, вона готова вкладати власні кошти для комфорту громадян ходити пішохідними доріжками та їздити автомобілем», – наголосив посадовець.

Народний депутат України Ірина Борзова зауважила, що особисто підтримуватиме Барську громаду в реалізації проектів соціально-економічного розвитку: «Верховна Рада переходитиме до розгляду законопроекту Державного бюджету на 2022 рік і я буду наполягати, щоб по Вінницькій області були кошти на ремонт як місцевих, так і комунальних доріг».

#ВеликеБудівництво_Вінниччина

#Великебудівництво

#ВеликебудівництвоПрезидентаЗеленського

#СергійБорзов-голова Вінницької ОДА

#ТульчинськаРДА

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь