ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Безбар’єрність – це коли зручно всім без винятку!

Дата: 25.11.2021 11:36
Кількість переглядів: 99

Безбар’єрність багатогранна, адже передбачає зміни в абсолютно різних напрямах – від фізичної доступності до трансформацій у відносинах всередині суспільства, коли цінують і поважають кожного без виключення, коли наша щоденна взаємодія з іншими не створюватиме штучних бар’єрів і винятків.

Завдяки ініціативі першої леді Олени Зеленської створено електронну форму «Довідника безбар’єрності», як гід по нормам та правилам поводження в соціумі, де спочатку йде людина, а вже потім її діагноз, вік чи етнічна приналежність.

Завдяки злагодженій роботі та співпраці з територіальними громадами Тульчинщини, мешканцям наглядно доведено до відома все, що стосується безбар’єрності.

Зараз без інтернету неможливо уявити жодну людину, та все ж є ті, які віддають перевагу відвідуванню бібліотеки. Прикладом є Тульчинська публічна бібліотека Тульчинської міської ради, де відвідувачі ознайомились із плакатами безбар’єрності та отримали вичерпну інформацію, де і яким чином можна отримати доступ до Довідника.

У Крижопільській та Томашпільській громадах, мешканців проінформували найдоступнішим методом – розмістивши на дошці оголошень та у кабінетах, куди люди приходять на прийом.

Саме у комунікації приховано набагато більше сенсів, ніж нам здається, і цей Довідник допоможе розкрити нові, додаткові смисли, коли в центрі уваги – буде саме людина та її добробут.

#Безбарєрність

#ТульчинськаРДА



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь