ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

20 лютого – День соціальної справедливості

Дата: 18.02.2014 15:00
Кількість переглядів: 291

Шановні жителі району!

Від імені районної державної адміністрації, районної ради сердечно вітаємо всіх з важливим державним святом – Днем соціальної справедливості.
Цей день встановлений Указом № 1021 Президента України В.Януковича в листопаді 2011 року з метою привернення уваги суспільства, органів державної влади та місцевого самоврядування, всіх суб’єктів господарювання, громадських організацій до спільного вирішення питань соціальної справедливості та необхідності системної побудови в Україні суспільства дійсної соціальної справедливості та активного впровадження в життя політики і стратегії, спрямованих на безумовне і практичне виконання статей 1, 3, 24, 43 – 46 Конституції України.
Реформування різних сфер України викликає певні соціальні проблеми, над вирішенням яких спільно і оперативно мають працювати органи виконавчої влади та місцевого самоврядування, виробничники і громадськість. Ступінь зрілості нашого суспільства визначається саме за умов солідарних дій в подібних ситуаціях.
З нагоди Дня соціальної справедливості бажаємо всім здоров’я міцного, благополуччя родинного і суспільного, щастя і радості, успіхів у праці, віри у реальне досягнення соціальної справедливості в Україні!

Голова райдержадміністрації Голова районної ради

А.Бузік О.Авраменко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь