ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

25 жовтня – День автомобіліста і дорожника

Дата: 23.10.2015 12:48
Кількість переглядів: 456

Від імені районної державної адміністрації і районної ради вітаємо працівників автомобільного транспорту і дорожнього господарства з професійним святом – Днем автомобіліста і дорожника.
Автомобільний транспорт і дорожнє господарство є важливою галуззю економіки нашої держави. Ваша діяльність забезпечує перевезення пасажирів і вантажів, ремонт і утримання автомобільних доріг, створює умови для динамічного розвитку всіх галузей матеріального виробництва, бюджетної сфери. Не забуваймо, що шляхи сполучення – це обличчя країни, життєдайні артерії величезного соціально-економічного організму.
Віримо, що автомобілісти і дорожники Тульчинщини, долаючи труднощі і негаразди сьогодення, докладатимуть максимум зусиль для стабільної роботи галузі, впровадження нових форм і методів господарювання, підвищення ефективності перевезень, виявляють наполегливість і професіоналізм, заслуговують на подяку і шану. Бажаємо вам і вашим родинам миру, щастя і здоров’я, добробуту і оптимізму, плідної праці на благо нашої держави, всіх людей. Зичимо всіх земних благ і безпечних доріг!
Голова райдержадміністрації Микола Підболячний
Голова районної ради Олексій Авраменко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь