ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

27 травня – День працівників видавництв, поліграфії і книгорозповсюдження Шановні працівники районної друкарні, виробники і розповсюджувачі поліграфічної продукції!

Дата: 26.05.2017 07:55
Кількість переглядів: 280

Фото без опису

Від імені районної державної адміністрації, районної ради щиросердечно вітаємо вас з професійним святом!

Від часу київського князя Ярослава Мудрого і до сучасної електронної доби книга залишається для людства визначним здобутком цивілізації, найважливішим джерелом знань, ефективним стимулом інтелектуального розвитку, синонімом високорозвиненої культури. Сьогодні важливою складовою державної політики є створення сприятливих умов для розвитку української книги, забезпечення навчальних закладів, підприємств і установ учбовою та спеціальною літературою, а багатомільйонної категорії читачів – високоякісними зразками вітчизняної та зарубіжної літератури.

Наш край має свою історію книгодрукування, бо ще у 1817 році в Тульчині з’явилася перша друкарня. Сьогодні різноманітні поліграфічні послуги районної друкарні широко відомі за межами нашого району. Разом з тим щороку в нас реєструються нові приватні підприємства і організації, які надають поліграфічні послуги.

Трудовому колективу, ветеранам праці нашої друкарні та всім, хто причетний в районі до поліграфії і книгорозповсюдження, зичимо міцного здоров’я, щастя і родинного тепла, матеріального добробуту і творчих досягнень у праці.

З повагою

голова районної державної адміністрації Микола Підболячний

голова районної ради Олексій Авраменко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь