ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

28 червня – День Конституції України

Дата: 26.06.2015 09:15
Кількість переглядів: 264

Фото без опису

Шановні земляки, дорогі друзі!
Від імені районної державної адміністрації, районної ради прийміть найкращі вітання з 19-ю річницею Конституції України.
Основний Закон нашої держави – це правовий фундамент, на якому будується весь суспільний устрій України, це важливий крок у розбудові суверенної і незалежної, демократичної, соціальної, правової держави, запорука стабільності і національної злагоди, консолідації усіх суспільних сил. Конституція України є універсальним механізмом визначення і реалізації прав і свобод громадян, захисту їх життя, здоров’я, честі, гідності. Вона розвивається, вдосконалюється і змінюється разом і заради суспільства. Про це свідчить започаткована конституційна реформа.
Сьогодні, втілюючи в життя положення Основного Закону, ми згуртовуємося навколо ідеї економічного та духовного відродження України, подолання усіх кризових явищ, у тому числі, сепаратизму. Наша правова свідомість, наші юридичні знання, наше вміння і бажання керуватися у повсякденному житті нормами чинної Конституції – ось той реальний шлях до процвітання і прогресу українського суспільства.
З нагоди Дня Конституції зичимо всім жителям району міцного здоров’я, щастя, миру і добробуту. Нехай радість і достаток завжди панують у ваших родинах!
З повагою
Голова районної державної Голова районної
адміністрації ради
Микола Підболячний Олексій Авраменко

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь