ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

III Європейський конгрес малих та середніх підприємств

Дата: 09.08.2013 10:10
Кількість переглядів: 368

Повідомляємо, що 16-18 вересня ц.р. в м. Катовіце (Сілезьке воєводство, Польща) відбудеться III Європейський Конгрес малих та середніх підприємств за участі Віце-прем’єр міністра, Міністра економіки РП Януша Пехоцінського. Конгрес проходитиме в координації з Польською Агенцією розвитку підприємств, Польською ТПП та Міністерством Економіки РП та під почесним патронатом Президента Республіки Польща Броніслава Коморовскі та Президента ЄC Жозе Мануел Баррозо.
До участі запрошуються представники українського малого та середнього бізнесу з метою презентації бізнес-потенціалу України у зустрічах формату «В2В» (швидкі зустрічі з пошуку потенційного ділового партнера) з польськими підприємцями та представниками малих та середніх підприємств, які відбудуться на третій день Конференції.
Програма Конгресу та інформація щодо зазначеного заходу (польською, англійською або російською мовами) розміщена на сайті: www.kong.resrnsp.eu, а також на сайті організатора ТПП Катовіце: www.rig.katowice.pl, або зателефонувати за телефонами +48 32 35 111 80, +48 35 111 90.
Принагідно повідомляємо, що усі витрати (проїзд, проживання, харчування) здійснюються за рахунок учасників Конгресу, за винятком трансферу з аеропорту «Пижовіце» до готелів та пересуванням у рамках програми Конгресу.
Реєстрація учасників, а також резервація готелю можлива на сайтах: www.kongresmsp.eu та http://reiestracia.kongresmsp.eu
Просимо розглянути та, у разі прийняття пропозиції, повідомити організаторів та Генеральне консульство України в Кракові про участь у заході.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь