ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

34-й районний турнір з волейболу пам’яті М.Д.Кучерявого

Дата: 11.12.2017 15:32
Кількість переглядів: 299

9 грудня відбувся традиційний щорічний відкритий районний турнір з волейболу пам’яті Героя Великої Вітчизняної війни Миколи Кучерявого серед чоловічих аматорських команд.
На старт змагання зголосились вийти 8 команд із с. Тиманівки, с.Шуро-Копіївки, «Підприємець» та «Інтер» м.Тульчин, «Молодіжка» с.Зарічного, юнаки Брацлава, ВПУ № 41 та команда «Наша ряба» м.Ладижин.
Суперники були розподілені жеребом на дві підгрупи, де за системою кола виборювали місця до півфіналів.
В першому півфіналі зустрілись команди Тиманівки та Шуро-Копіївськи. У безкомпромісній боротьбі перемогу одержала команда Миколи Безверхного (2:0) та потрапила до фіналу. У другому півфіналі зустрічались «Інтер» з Тульчина та команда «Наша ряба». Гра була напруженою, вперед виходили почергово то одна, то інша команди. В тульчинській команді як завжди виділявся Костянтин Бардук, а у ладижан - Анатолій Форись. Гра закінчилась рахунком із рахунок 2:1 на користь команди птахофабрики.
Головний приз виборювали дві найсильніших команди. Перемогу у першій партії здобули волейболісти «Нашої Ряби», але друга партія була за тиманівськими волейболістами. Все вирішувалось в третій короткій партії. І до самого кінця гра була рівна. Особливо запам’ятались сильні подачі А.Форися. Але у підсумку, у драматичній кінцівці (15:13!) переможцями стали волейболісти з с.Тиманівка. Слід відзначити велику підтримку ветеранів-вболівальників односельчан.
Третє місце зайняла команда «Інтер» з Тульчина.
Кращим зв’язуючим визнано Ружинський Романа, а кращим гравцем турніру - Анатолія Форися.
Команди-призерки отримали красені-кубки, медалі відповідного гатунку та ціні призи з рук першої особи району. Нагородження проводили голова Тульчинської райдержадміністрації Микола Підболячний, Районна федерація волейболу висловлює щиру подяку голові райдержадміністрації Миколі Підболячному, завідуючому сектором молоді та спорту райдержадміністрації Сергію Чепернатому, голові РО ВФСТ «Колос» Миколі Лазаруку та особливо – генеральному директору «Він. Агро.Сервіс» Олегу Новіцькому, дирекції ВПУ№41, директору ДЮСШ Аліму Чорнію.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь