ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

5 грудня – День працівників статистики

Дата: 03.12.2013 16:36
Кількість переглядів: 432

Районна державна адміністрація, районна рада вітають працівників управління статистики у районі, ветеранів галузі з професійним святом – Днем працівників статистики.
Ваша праця є надзвичайно потрібною і актуальною для аналізу і прийняття рішень у різних сферах діяльності на всіх рівнях державного управління. Щоденна наполеглива праця управління статистики у районі дає змогу оперативно і дієво впливати на окремі проблемні питання, розробляти прогнозні показники соціально – економічного розвитку району.
Працівникам статистики району притаманні глибокі знання, високий професіоналізм, чіткість і акуратність у роботі з величезним масивом цифрової інформації. І все це стосується жіночого колективу, представники якого традиційно забезпечують також і сімейний затишок.
Колективу управління, ветеранам галузі висловлюємо слова подяки і найсердечніші побажання в житті. Нехай радість і щастя, благополуччя і міцне здоров’я, сімейна злагода і безхмарне небо будуть надійними супутниками всім вам на довгі роки. Досягнень вам у роботі і шани від людей!

Голова районної державної Голова районної
адміністрації ради
Анатолій Бузік Олексій Авраменко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь