ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

5 жовтня – День працівників освіти

Дата: 03.10.2014 10:51
Кількість переглядів: 245

Шановні працівники освіти Тульчинщини!

Від імені районної державної адміністрації та районної ради прийміть сердечні вітання з нагоди професійного свята – Дня працівників освіти.
Ви - сіячі доброго, мудрого, вічного, своєю невтомною працею, теплом щедрих сердець, безмежною любов’ю до дитини творите майбутнє кожного з нас, а відтак і нашої держави в цілому. Ваша праця – воістину благородна. Низько вклоняємося вашому терпінню, самовідданості, благородству помислів і дій, вмінню любити дітей, віддавати їм вогонь серця і добро людської душі. Впевнені, що, незважаючи на об’єктивні труднощі сьогодення, спираючись на кращі педагогічні традиції, ви продовжите непросту справу навчання і виховання молодого покоління, його духовного і громадянського розвитку, адже лише свідомі патріоти захистять незалежну Україну.
Держава робить послідовні кроки, щоб забезпечити достойний життєвий рівень і необхідні умови праці для освітян, збільшувати державне фінансування галузі. На жаль, тривалі події АТО вносять корективи в державний та місцеві бюджети. Традиційно висловлюємо вдячність вам за високий професійний рівень у роботі, за міцні знання випускників усіх навчально-виховних закладів Тульчинщини.
Прийміть, дорогі вчителі і вихователі, ветерани галузі щиросердечні побажання міцного здоров’я, щастя і достатку, оптимізму і енергійності. Добра, благополуччя, злагоди і миру вам і вашим родинам!

Голова районної державної
адміністрації Галина Роспутна
Голова районної ради Олексій Авраменко

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь