ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

6 червня – День журналіста

Дата: 05.06.2015 09:38
Кількість переглядів: 237

Шановні журналісти Тульчинщини!

Від імені райдержадміністрації, районної ради вітаємо з Днем журналіста всіх, хто присвятив себе такій цікавій, почесній та відповідальній професії!

Важко оцінити всі грані і всю важливість обраної вами справи, враховуючи вплив друкованих та електронних засобів масової інформації на всі сторони суспільного буття. В їх розпорядженні особливі засоби та інструменти формування громадської думки, привернення уваги до актуальних проблем сьогодення, мобілізації творчих ресурсів суспільства і держави з метою виконання масштабних планів реформування країни за кращими європейськими зразками.

Інформація – це потужна зброя і велика сила, яка має слугувати на благо українському народу, кожній територіальній громаді. Віримо, що спільні зусилля райдержадміністрації, районної ради, органів місцевого самоврядування і районних редакцій «Тульчинського краю» та ефірного радіомовлення стануть запорукою нашого практичного єднання в районі навколо ідей подолання будь-яких негативних явищ, забезпечення економічного зростання і демократичного поступу суспільства, захисту територіальної цілісності та незалежності України.

Бажаємо вам, шановні майстри гострого пера і влучного слова, ветеранам галузі щастя, здоров’я і добра, енергії, професіоналізму та натхнення у реалізації завдань, що стоять перед українською журналістикою.

Голова районної державної адміністрації Микола Підболячний

Голова районної ради Олексій Авраменко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь