ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

8 березня – Міжнародний день прав жінок і миру

Дата: 06.03.2014 16:00
Кількість переглядів: 2135

Шановні жінки, дорогі наші землячки!
Весняна пора пробудження природи приносить в наші оселі чудове свято сонця, життя і кохання – Міжнародний жіночий день 8 Березня.
Все найпрекрасніше на землі пов’язане з вічним і незабутнім образом жінки-матері, жінки-громадського діяча, жінки-трудівниці, вірної подруги, слухняної, працьовитої доньки, тобто - найчарівнішої, найенергійнішої, завжди привабливої і за необхідності вимогливої половини людства. Тому марні зусилля лютої зими протидіяти нашому святу!
Жінки віддавна є надійною опорою на роботі, в соціальній сфері, в сім’ї і господарстві. Сучасне, динамічне життя не обходиться без активної участі жінок, професійна компетенція яких впродовж 20 століття практично зрівнялася з чоловіками, а в 21 столітті вочевидь випереджає сильну стать. Невичерпна енергія і оптимізм жінок, материнська лагідність і турбота про дітей постійно додають снаги нам у складні часи. Ніжні, працьовиті руки, добре, чуйне серце, неперевершена врода наших подільських жінок є справжньою окрасою народу України, гордістю і надією молодої держави.
Лише поряд з вами чоловіки цілої планети почувають себе справжніми лицарями, захисниками і джентльменами, діячами і переможцями заради єдиного ніжного погляду і найкращих, щирих почуттів.
Від імені райдержадміністрації та районної ради з нагоди цього чудового свята дозвольте побажати вам, дорогі і неповторні, мужні і добрі, ласкаві і незламні землячки, міцного здоров’я, земного щастя, пишної краси, успіхів у всіх справах, матеріального добробуту, сімейної злагоди , вдячних дітей і святкового настрою.
Хай вічне кохання і щастя материнства осяюють ваше життя! З весною вас, чарівниці і господині! Нехай все ваше життя буде теплим, квітучим і гарним, як справжня весна!
Голова районної Голова районної ради
державної адміністрації
Анатолій Бузік Олексій Авраменко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь