ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

9 травня – День Перемоги у Великій Вітчизняній війні

Дата: 05.05.2014 15:01
Кількість переглядів: 340

Дорогі ветерани Великої Вітчизняної війни! Шановні тульчинці!
Від імені районної державної адміністрації та районної ради сердечно вітаємо вас з 69-ою річницею Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941 – 1945 років – святом миру, добра і всенародної пам’яті!
Травень 45-го приніс народам Європи і цілому світу звільнення від фашистського рабства і агресії. Україна у цій священній боротьбі з нацизмом зазнала величезних втрат, адже весь народ героїчно протистояв загарбникам – окупантам. Вдячна пам’ять про тисячі загиблих жителів Тульчинщини в роки Великої Вітчизняної війни – назавжди в наших серцях. Свято Перемоги ми зустрічаємо у складний час, коли молода Українська держава переживає зовнішню агресію у поєднанні з внутрішнім сепаратизмом і тероризмом. Невинна кров українських патріотів сьогодні кличе нас захистити Вітчизну, зберегти свободу, єдність і демократію.
Час невблаганний, але пам’ять і вдячність – категорії вічні. Зичимо всім ветеранам здоров’я і миру, спокою і душевного тепла, залишатися ще надовго серед нас оберегом суспільної моральності та громадянської совісті. Хай у ці весняні дні мир і спокій, злагода і достаток будуть завжди у кожній родині тульчинців, а незабутній подвиг завжди кличе нас до нових звершень в ім’я незалежної Україні!
Зі святом, дорогі друзі!
Голова районної державної адміністрації Галина Роспутна
Голова районної ради Олексій Авраменко

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь