ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

07 Квітня, 2024 р., 19:00
Сьогодні Начальник ОВА Сергій Борзов разом з народною депутаткою України, головою підкомітету з питань державної молодіжної політики Комітету ВРУ з питань молоді і спорту Іриною Борзовою привітали переможців і призерів чемпіонату України з таїландського боксу «Муей Тай», який мала честь приймати Вінниччина з 4 по 7 квітня.
05 Квітня, 2024 р., 15:24
Мета патронату над дитиною: забезпечити захист дитини, яка через кризову ситуацію в родині тимчасово не може проживати разом з батьками/законними представниками, надання дитині та її сім’ї послуг, спрямованих на реінтеграцію дитини у сім’ю або надання дитині відповідного статусу для прийняття подальших рішень з урахуванням найкращих інтересів дитини щодо забезпечення її права на виховання в сім’ї або в умовах, максимально наближених до сімейних.
05 Квітня, 2024 р., 14:32
Як повідомила Перший заступник Начальника ОВА Наталя Заболотна, новою послугою скористалися родини ветеранів із семи громад області.
05 Квітня, 2024 р., 12:32
Сьогодні, відбулась робоча зустріч заступника начальника районної військової адміністрації Сергія Чепернатого з керівником відокремленого підрозділу ВГО "Об’єднання матерів і дружин Захисників України" в Вінницькій області Лілією Кузьменко.
05 Квітня, 2024 р., 12:13
Повномасштабна війна, дистанційна освіта, вимушений переїзд із дому — усе це впливає на результати навчання та психологічний стан українських дітей.
05 Квітня, 2024 р., 11:48
Сила слова допомагає подолати стрес, почуватися краще і вчитися мислити позитивно. Спробуєте?
05 Квітня, 2024 р., 08:28
Вночі 5 квітня 2024 року противник атакував двома зенітними керованими ракетами С-300/С-400 та трьома балістичними ракетами «Іскандер-М» (райони пусків Бєлгородська область – рф.), а також 13-ма ударними БпЛА типу «Shahed-131/136» із мису Чауда (Крим).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь