ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

21 Квітня, 2022 р., 13:58
Правоохоронці просять вірян та священнослужителів не порушувати вимог, встановлених правовим режимом воєнного стану, який діє в Україні. Зокрема, йдеться про дотримання правил комендантської години, сигналів повітряної тривоги тощо. Водночас поліцейські готові забезпечити правопорядок у місцях проведення богослужінь.
21 Квітня, 2022 р., 13:57
Для вступу до закладів освіти у 2022 році необхідно скласти національний мультипредметний тест (НМТ), який складатиметься з трьох блоків завдань з мовних тем з української мови, всіх тем з алгебри та геометрії, а також завдань з історії України, які були складниками ДПА.
21 Квітня, 2022 р., 10:55
З метою   ознайомлення з умовами перебування, психологічного стану,  побутових умов та щоденних потреб  тимчасово переміщених осіб з  Києва,  Миколаєва та  Харкова, які обрали місцем свого проживання  Тульчинську територіальну громаду, начальник районної військової адміністрації Олександр Гаврилюк та заступник начальника Сергій Чепернатий  20 квітня 2022 року відвідали один із закладів громадського харчування в м. Тульчині,  який уподобали діти з таких сімей для проведення свого дозвілля.
21 Квітня, 2022 р., 09:07
По Маріуполю:
21 Квітня, 2022 р., 08:34
Про це заявив Президент Володимир Зеленський під час зустрічі з представниками ЗМІ за результатами переговорів з Президентом Європейської ради Шарлем Мішелем у Києві.
21 Квітня, 2022 р., 08:25
 За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі воїнів нагороджено:
21 Квітня, 2022 р., 08:23
Розпочалася п’ятдесят сьома доба героїчного протистояння Українського народу російському воєнному вторгненню.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь