ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

28 Лютого, 2022 р., 08:05
Це слова одного з міністрів закордонних справ країн Сімки, і з цими словами погодилися усі міністри - Німеччина, США, Канада, Франція, Велика Британія, Італія, Японія.  Протягом не днів, а годин буде більше болючих санкцій проти Росії, більше зброї для України і дедалі більше ізоляції Москви. Заради допомоги Україні в низці країн ухвалюють рішення, які п’ять днів тому були неможливими, змінюють власні закони, щоб прискорювати ухвалення рішень в інтересах України, весь світ стежить за нашою боротьбою і вболіває за нас. Україна вистоїть і переможе.
27 Лютого, 2022 р., 16:43
Офіс Президента України інформує: Результат розмови з Олександром Лукашенком. Ми домовилися, що українська делегація зустрінеться з російською без попередніх умов на українсько-білоруському кордоні, в районі річки Прип'ять. Олександр Лукашенко взяв на себе відповідальність за те, що на час проїзду, переговорів та повернення української делегації всі літаки, гелікоптери та ракети, розміщені на білоруській території, залишаться на землі.
27 Лютого, 2022 р., 14:00
На території області заборонено торгівлю алкогольними напоями і речовинами, виробленими на спиртовій основі.
27 Лютого, 2022 р., 13:59
Держспецзв’язку наголошує! Це особливо небезпечні терористи, які прибули в Україну зі спеціальним завданням.
27 Лютого, 2022 р., 12:28
#vinpolice Як повідомляє ГУ НП у Вінницькій області, у затриманого правоохоронці вилучили автоматичну зброю з оптичним прицілом, набої та відповідне спорядження.
27 Лютого, 2022 р., 12:27
Шановні друзі, ширяться чутки, що є багато фактів мародерства. Це не відповідає дійсності.
27 Лютого, 2022 р., 11:51
Поки наші захисники відбивають натиск окупантів, російські інформаційні терористи транслюють картинку з альтернативної реальності, де Росія не нападає, а захищається, де балістичні ракети влучають не в житлові райони України, не у цивільні авто та будинки, а "точково" нейтралізують військові об’єкти на лінії фронту з ОРДЛО.
27 Лютого, 2022 р., 10:43
ХЛОР – це газ зеленувато-жовтого кольору з різким задушливим запахом. Важче за повітря. При випаровуванні і з’єднанні з паром води в повітрі стелиться над землею у вигляді туману зеленуватобілого кольору, може проникати в нижчі і підвальні приміщення будинків і споруд. При виході в атмосферу із несправних ємностей димить. Пари сильно подразнюють органи дихання, очі і шкіру.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь