ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

28 Лютого, 2022 р., 22:05
Брифінг за підсумками понеділка, 28 лютого начальник військової адміністрації Вінниччини Сергій Борзов розпочав із заклику до усіх учасників територіальної оборони, військових на блок-постах та громадян: «Має бути дисципліна, має бути відповідальність і максимальна уважність! Якщо сказано, що в період комендантської години жодної особи без поважних причин і відповідних документів на вулицях не має бути – то це правило має виконуватись категорично! Інакше наслідки можуть бути непередбачуваними» - сказав він.
28 Лютого, 2022 р., 22:04
Українська та російська делегації, які зустрілися в районі українсько-білоруського кордону, провели перший раунд переговорів з метою знаходження точок дотику для якнайшвидшого припинення вогню і бойових дій.
28 Лютого, 2022 р., 18:51
Сьогодні Володимир Зеленський підписав заявку на членство України у Європейському Союзі.
28 Лютого, 2022 р., 18:50
Нагадуємо, під час комендантської години діє заборона перебування громадян у визначений період доби на вулицях та в інших громадських місцях без спеціально виданих перепусток (довідок) і посвідчень, крім медичних працівників).
28 Лютого, 2022 р., 18:47
Шановні підприємці Вінницької області міста Вінниці! У зв'язку з воєнним станом в Україні, звертаємо Вашу увагу на недопустимість безпідставного і масового підняття цін на продукти харчування першої необхідності та відмови прийняття розрахунків за товари платіжними картками.
28 Лютого, 2022 р., 15:08
«Вінниччина завжди була і залишається беззаперечним лідером з виробництва сільськогосподарської продукції. Понад 2,5 тис. сільськогосподарських підприємств різної організаційно-правової форми господарювання обробляють 1,2 млн га сільськогосподарських земель.
28 Лютого, 2022 р., 14:01
Україна звертається до Європейського Союзу щодо невідкладного приєднання до ЄС за новою спеціальною процедурою.
28 Лютого, 2022 р., 14:00
Центри надання адмінпослуг у Івано-Франківській, Черкаській, Вінницькій, Волинській та Львівській областях переформатувалися в пункти допомоги переселенцям, військовослужбовцям та територіальній обороні. Подібну ініціативу поступово підхоплюють ЦНАПи й інших областей.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь