ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

20 Березня, 2024 р., 19:02
Відповідно до затвердженого графіку тривають виїзні прийоми громадян, які здійснюються у віддалених громадах району. Сьогодні, 20 березня, начальник районної військової адміністрації Олександр Гаврилюк побував у Шпиківській громаді.
20 Березня, 2024 р., 15:54
Український ветеранський фонд та Центр оборонних реформ, спільно з Британським Королівським Інститутом оборонних та безпекових досліджень, запрошує ветеранів та ветеранок до участі у навчальному курсі з розвідки із відкритих джерел.
20 Березня, 2024 р., 15:49
Аграрна галузь специфічна і суттєво відрізняється від інших галузей виробництва. Особливості праці в даній галузі полягають у тому, що така праця в більшості носить сезонний характер і є ризики прихованої зайнятості найманих працівників на тимчасових роботах, а сам   роботодавець  позбавляє свого працівника права на:
20 Березня, 2024 р., 14:54
Тільки разом ми зможемо перемогти.
20 Березня, 2024 р., 14:53
20 березня  2024 року на базі  ДУ Крижопільський виправний центр (№113), відбулось виїзне засідання Спостережної комісії Тульчинської районної військової адміністрації. В роботі якої взяв участь заступник начальник районної військової адміністрації Володимир Скалій.
20 Березня, 2024 р., 11:48
Це відкритий захід, що проводиться з метою привернення уваги до порушених прав українських дітей і молоді, які постраждали від російської широкомасштабної збройної агресії проти України, розвитку відносин у різних сферах суспільного життя, пропаганди європейських цінностей і демократичних принципів.
20 Березня, 2024 р., 09:50
19 березня, у Всесвітній день соціальної роботи, у Києві відбувся Форум «Громада для людей: місце, де хочеться жити».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь