ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

12 Січня, 2022 р., 09:10
Відтепер, для учнів з особливими освітніми потребами, запроваджено п'ять рівнів підтримки. Кожен рівень характеризує потреби, які мають діти з ООП. Зокрема, перший рівень не потребує інклюзивного класу, діти займаються у звичайному, а от вже другий-п'ятий передбачає навчання в інклюзивному класі та окремого фінансування.
 
12 Січня, 2022 р., 08:50
У місті Могилів-Подільський протягом 8 місяців 2021 року капітально відремонтували автомобільний міст та збудували з нуля пішохідний мостовий перехід. Роботи виконали в рамках оновлення траси М-21 Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільськии?.
12 Січня, 2022 р., 08:38
Після отримання бустерної дози вакцини проти COVID-19 не реєструється збільшення побічних ефектів, а захист від ризику важкого перебігу та смерті внаслідок коронавірусної хвороби лише покращується. Про це заявив заступник міністра охорони здоров’я – головний державний санітарний лікар Ігор Кузін в інтерв’ю BBC.
11 Січня, 2022 р., 16:16
Обговорили актуальні питання, серед яких і монтування кисневих станцій та кріогенних газифікаторів. Це обладнання лікарні отримали в рамках державної субвенції.
11 Січня, 2022 р., 15:16
В зимовий період виконання робіт вимагає особливої уваги від керівників підприємств, організацій, установ, безпосередніх керівників робіт (майстрів, прорабів) та й самих працівників. В цей час усі зустрічаються з декількома додатковими небезпечними факторами.
11 Січня, 2022 р., 15:14
Сьогодні, 11 січня 2022 року, за участю заступників голови райдержадміністрації Володимира Скалія, Михайла Мурги, Сергія Чепернатого, голів територіальних громад району, керівників структурних підрозділів з питань цивільного захисту територіальних громад, заступника керівника Тульчинського РТЦК та СП, майора Олега Каленика було проведено нараду  на якій було опрацьовані пропозиції щодо  уточнених показників фінансування заходів з розміщення штатних підрозділів територіальної оборони. Відкрив та вів нараду голова райдержадміністрації Олександр Гаврилюк.  Керівники територіальних громад внесли пропозиції щодо вирішення питання порядку денного наради.
11 Січня, 2022 р., 14:39
Оптимальний термін ревакцинації – від 6 до 9 місяців після завершення первинного курсу вакцинації незалежно від того, якою вакциною щепилася людина.
11 Січня, 2022 р., 14:29
Кожна з цих вакцин пройшла всі необхідні етапи клінічних досліджень та схвалена Всесвітньою організацією охорони здоров’я.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь