ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Акценти голови райдержадміністрації

Дата: 12.08.2014 10:17
Кількість переглядів: 393

Фото без опису

Під час проведення 11 серпня 2014 року апаратної наради першим питанням порядку денного розглядалися результати вжитих у І півріччі поточного року заходів щодо реалізації антикорупційної політики, зокрема, про дотримання вимог статей 7, 9, 14 Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції» про недопущення фактів сумісництва та суміщення з іншими видами діяльності, виникнення конфлікту інтересів та обмеження роботи близьких осіб. Доповідав начальник районного управління юстиції Микола Лазарук. Додаткову інформацію надав прокурор району Андрій Бондар. Голова райдержадміністрації Галина Роспутна в черговий раз наголосила на необхідності суворо дотримуватися антикорупційного законодавства в частині діяльності органів виконавчої влади та місцевого самоврядування.
Про планове зменшення використання природного газу в мережі опалення району доповідали начальник відділу містобудування та архітектури Валерій Руденко, начальник відділу освіти Михайло Митрицан, головний лікар районного центру первинної медико-санітарної допомоги Віталій Нечипорук, головний лікар Тульчинської ЦРЛ Віталій Лисиця. Г.Роспутна підкреслила, що на постійному контролі в райдержадміністрації знаходяться питання енергозбереження і теплозбереження під час підготовки до опалювального сезону для установ комунальної власності. Для цього потрібно залучати різні джерела фінансування, якнайефективніше використати альтернативні види палива, в т.ч. дрова.
Про завершення збору урожаю ранньої групи зернових культур доповів начальник управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Олександр Паламар, який, зокрема, зазначив, що цьогорічний урожай – один із найкращих за останні 10 – 15 років. Далі, під час розгляду питання ходу мобілізаційних процесів у районі, голова райдержадміністрації відзначила велику матеріально-технічну допомогу від місцевих організацій та установ, але звернула увагу на проблеми роз’яснювальної роботи серед населення і транспортні витрати під час доставки призовників до навчальних центрів.
Начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Микола Богач повідомив про соціальний супровід сімей переселенців зі сходу України, яких у нас є на даний час 21 сім’я (64 особи, в т.ч. 33 дітей). Галина Григорівна проконтролювала стан оздоровлення дітей учасників АТО з нашого району. Насамкінець, Г.Роспутна, в контексті підготовки до святкування 23-ї річниці незалежності України в умовах проведення АТО, наголосила на важливості єдності народу, зміцнення українській свідомості, ідейних переконань широкої громадськості, дотримання національних інтересів і прав людей. Державна символіка має бути в кожній установі, організації, кабінеті, де знаходяться державні службовці чи працівники бюджетних установ району, підкреслила Галина Григорівна.
Нарада відбулася за участю голови районної ради Олексія Авраменка, Тульчинського міського голови Валерія Весняного, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, інших державних установ і організацій, районних ЗМІ.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь