ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Актуальні питання апаратної наради в райдержадміністрації

Дата: 06.10.2014 16:51
Кількість переглядів: 226

6 жовтня 2014 року відбулась апаратна нарада за участю першого заступника голови райдержадміністрації В.Побережника, голови районної ради О.Авраменка, Тульчинського міського голови В.Весняного, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, інших державних установ і організацій, районних ЗМІ.
Учасники наради розглянули наступні питання порядку денного: 1) про підготовку до осінньо-зимового періоду та заходи з енергозбереження (інформували начальник відділу містобудування та архітектури райдержадміністрації В.Руденко, головний лікар РЦ ПМСД В.Нечипорук, начальник відділу освіти райдержадміністрації М.Митрицан, міський голова В.Весняний); 2) про стан ліквідації пожежних команд (інформував начальник юридичного відділу апарату В.Глізнєцов); 3) про стан виконання бюджету за 9 місяців поточного року (інформував начальник фінансового управління райдержадміністрації С.Шевчук); 4) про ситуацію в сільському господарстві району (інформував начальник управління агропромислового розвитку райдержадміністрації О.Паламар).
Зокрема, С.Шевчук повідомив, що станом на 1 жовтня п.р. до загального фонду бюджету району надійшло 143,3 млн. грн. Власних доходів поступило 31,5 млн. грн. при затвердженому плані 29,1 млн. грн., що становить 108,3 % до затверджених показників та 77,5 % до річних показників. Порівняно з минулим роком за відповідний період власних надходжень надійшло більше на 9,0 % або на суму 2,6 млн.грн. Із 26 місцевих бюджетів плани по власних доходах за січень – вересень 2014 року до затвердженого призначення виконали всі. Водночас, по виконанню місцевих бюджетів відповідно до показників минулого року спостерігається зменшення доходів по 5-ти місцевих радах (Кирнасівській, Білоусівській, Заозерненській, Зарічненській, Суворовській).
Підвели підсумки наради перший заступник голови райдержадміністрації В.Побережник, голова районної ради О.Авраменко.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь