ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Актуальні питання апаратної наради в райдержадміністрації

Дата: 18.11.2014 10:14
Кількість переглядів: 313

17 листопада 2014 року відбулась апаратна нарада за участю першого заступника голови райдержадміністрації В.Побережника, голови районної ради О.Авраменка, заступника міського голови О.Овчарука, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, районної ради, інших державних установ і організацій, районних ЗМІ.
Учасники наради розглянули наступні питання порядку денного: 1) про роботу служби у справах дітей райдержадміністрації (доповідав начальник служби у справах дітей райдержадміністрації В.Поліщук); 2) про хід виконання планових завдань про переведення котелень на альтернативні джерела палива (доповідали заступник міського голови О.Овчарук, головний лікар районного центру первинної медико-соціальної допомоги В.Нечипорук); 3) про хід виконання районного та місцевих бюджетів за 10 місяців поточного року та перспективи щодо його виконання за рік (доповідали начальник фінансового управління райдержадміністрації В.Шевчук, начальник Тульчинського відділення Немирівської ОДПІ Л.Пастушенко); 4) про підготовку галузі тваринництва району до зимівлі 2014-2015 років та завершення осінньо-польових робіт (доповідали начальник управління агропромислового розвитку райдержадміністрації О.Паламар, головний ветеринарний лікар району С.Онуфрійчук).
Зокрема, В.Поліщук повідомив, що на обліку служби у справах дітей райдержадміністрації станом на 01.11.2014 р. перебуває 156 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, з них 72 дитини влаштовані під опіку та піклування, 34 дитини виховуються в прийомних сім’ях та дитячих будинках сімейного типу, перебувають в інтернатних закладах – 35 дітей.
У свою чергу, С.Шевчук повідомив, що за період з початку року до зведеного бюджету району надійшло 35 млн. 793 тис. грн. власних і закріплених доходів; це становить 107,2 % до показників, затверджених місцевими радами з урахуванням змін. Порівняно із відповідним періодом минулого року надходження збільшились на 10 %, або на 3 млн. 248 тис. грн.
Підвів підсумки наради перший заступрник голови райдержадміністрації В.Побережник, повідомивши про перемогу проекту місцевого розвитку Михайлівської сільської ради в рамках Українсько-Швейцарського проекту децентралізації DESPRO та проекту «Капітальний ремонт дошкільного навчального закладу «Дзвіночок» в с. Крищинці Тульчинського району Вінницької області з використанням енергозберігаючих технологій» Крищинецької сільської ради за підтримки Українського фонду соціальних інвестицій.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь