ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Актуальні питання апаратої наради

Дата: 21.10.2014 16:40
Кількість переглядів: 331

Фото без опису

20 жовтня 2014 року відбулась апаратна нарада за участю голови райдержадміністрації Г.Роспутної, голови районної ради О.Авраменка, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, інших державних установ і організацій, районних ЗМІ.

Учасники наради розглянули наступні питання порядку денного: 1) про початок опалювального сезону та готовність закладів соціальної сфери, населення до осінньо-зимового періоду 2014-2015 років. Заходи з енергозбереження (доповідали начальник відділу містобудування та архітектури райдержадміністрації В.Руденко, начальник відділу освіти райдержадміністрації М.Митрицан, головний лікар РЦ ПМСД В.Нечипорук); 2) про готовність дільниць до проведення позачергових виборів народних депутатів України (інформувала голова райдержадміністрації Галина Роспутна, доповідали начальник РВ УМВС Василь Костишин, представники Тульчинських електромереж, ЦТП № 22 «Укртелекому»); 3) про підсумки проведення оздоровлення дітей та підлітків у 2014 році (доповідав начальник управління соціального захисту райдержадміністрації М.Богач); 4) про використання субвенції на ремонт та утримання доріг. Підготовка до зими (доповідали начальник відділу містобудування та архітектури райдержадміністрації В.Руденко, начальник шляхово-експлуатаційної дільниці Володимир Жмуд); 5) про виконання та дотримання трудової дисципліни в структурних підрозділах райдержадміністрації (інформувала голова райдержадміністрації Галина Роспутна). Зокрема, голова райдержадміністрації зробила акценти щодо парламентських виборів: «Від влади – максимальне сприяння дільничним комісіям у підготовці до виборів. Очікується велика кількість спостерігачів, у тому числі закордонних. Ми не маємо права на помилки, що були до 2014 року».

Голова районної ради Олексій Авраменко повідомив про заплановане у найближчий час урочисте відкриття нової лінії газопроводу в с. Торків, подякував всім організаціям, що взяли активну участь у зборі коштів та іншої допомоги для воїнів АТО.

Підвела підсумки наради голова райдержадміністрації Г.Роспутна, наголосивши: «Завжди пам’ятайте про імідж державного службовця, спілкуючись з громадянами! Якщо реальна (матеріальна) допомога не завжди можлива, то увага і терпляче роз’яснення, ввічливість і толерантне відношення до людей мають бути обов’язковими!»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь