ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Анатолій Олійник доручив напрацювати варіанти співпраці з підприємствами, спрямованими на виробництво біопалива

Дата: 02.12.2014 10:36
Кількість переглядів: 240

Фото без опису

В умовах енергетичної кризи та жорсткої економії споживання природного газу, голова обласної державної адміністрації Анатолій Олійник під час щопонеділкової оперативної наради з керівниками департаментів та служб регіону наголосив на необхідності переведення у перспективі на альтернативні види палива усіх об’єктів соціальної сфери. «В області ще 177 шкіл, які не мають альтернативи газу, є й інші об’єкти соціального спрямування, що також потребують вжиття таких заходів. Тому маємо все проаналізувати та практично забезпечити кожен бюджетний об’єкт соціальної сфери, особливо заклади постійного перебування людей, двома джерелами теплопостачання», - підкреслив керівник регіону.

У пошуку можливостей для такої роботи Анатолій Олійник доручив розглянути та відпрацювати варіанти співпраці з підприємствами, спрямованими на виробництво біопалива. До прикладу навів ТОВ «ВІН-ПЕЛЕТА», який нещодавно відвідав у рамках робочої поїздки до Липовецького району.

Аналізуючи ж стан виконання робіт з переведення на альтернативні види палива визначених на 2014 рік об’єктів, голова облдержадміністрації доручив пришвидшити здійснення відповідних заходів, аби до кінця року максимально завершити заплановане. Так, за даними Департаменту житлово-комунального господарства, енергетики та інфраструктури ОДА, станом на минулу п’ятницю по 66 об’єктах зазначені заходи виконані у повному обсязі, ще на 65 - тривають будівельно-монтажні роботи.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь