ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Анатолій Олійник: «Ми повинні бути готовими до освоєння інвестиційних коштів»

Дата: 14.01.2015 10:56
Кількість переглядів: 249

На цьому керівник Вінниччини наголосив під час щопонеділкової оперативної наради з керівниками структурних підрозділів обласної державної адміністрації.
«Непростий фінансовий стан, пов’язаний з військовими діями, змушує сьогодні Україну користуватися міжнародними кредитами. Тому обов’язковою в житті держави має бути інвестиційна складова – капіталовкладення саме в реальний сектор економіки. Ми повинні чітко розуміти, скільки область може освоїти інвестиційних коштів, куди вони можуть бути спрямовані, та бути готовими до такої діяльності», - зазначив голова облдержадміністрації Анатолій Олійник. Водночас очільник регіону підкреслив: перспективні у цьому питанні напрями мають бути виокремлені у кожному департаменті та управлінні. До прикладу, якщо це стосується агропромислового комплексу – доцільно вести мову про розвиток сільськогосподарської кооперації, у військовій же сфері таким проектом може бути подальша модернізація «45-го заводу».
Торкнувся очільник регіону і питання формування доручення голови ОДА на 2015 рік, наголосивши, що в цьому документі мають бути визначені конкретні напрями роботи з конкретними термінами виконання. Пріоритетними залишаються завдання щодо переведення бюджетних закладів на альтернативні види палива, розвитку сільськогосподарських кооперативів, дооснащення лікарні ім. М. Пирогова та низка інших.
«До кінця місяця маємо зорганізуватися, залучити певні ресурси з вільних залишків, де потрібно – внести корективи у проектно-кошторисні документації, техніко-економічні обґрунтування, аби повною мірою бути готовими до роботи у 2015 році», - підкреслив Анатолій Олійник.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь