ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Анатолій Олійник провів нараду з питань територіальної оборони області

Дата: 30.09.2014 18:31
Кількість переглядів: 281

Фото без опису

Голова обласної державної адміністрації Анатолій Олійник, проводячи нараду з головами райдержадміністрацій, керівниками силових структур області повідомив, що з метою забезпечення належного рівня територіальної оборони та покращення координації усіх служб та відомств в області поетапно напрацьовувалася система територіальної оборони. До цієї роботи було залучено офіцерів Національної академії оборони України, які спільно з представниками обласного військкомату фахово розробили конкретні дії для захисту нашого регіону.

«Ми не можемо знати, які плани в агресора на Україну, тому повинні бути готовими до будь-якого розвитку подій. А відтак, у нас має бути система територіальної оборони області, яка зможе у будь-який момент спрацювати. Нині ми вийшли на повне розуміння і відпрацювання ситуації, від системи оповіщення і злагодження, до взаємодії і підпорядкування командирам. При цьому не розраховуємо на сили лише військових, а готуємось провести відповідні навчання, залучивши ще й громадськість. Слід вімітити, що напрацьовуючи систему територіальної оборони враховувано усі сценарії розвитку подій на Сході країни», – підкреслив Анатолій Олійник.

Відповідно до напрацьованих та узгоджених дій в стислі терміни кожен район області отримає вказівки, які регламентують конкретні дії з рекомендаціями того, що потрібно зробити, аби не допустити можливого вторгнення агресора на територію регіону та затримувати людей, чиїм завданням являється розхитування суспільно-політичної ситуації на території області зокрема та України в цілому.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь