ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Анатолій Олійник провів робочу нараду з головами райдержадміністрацій та керівниками департаментів і управлінь ОДА

Дата: 14.02.2015 10:23
Кількість переглядів: 243

Фото без опису

У приміщенні обласної державної адміністрації 13 лютого під головуванням керівника Вінниччини Анатолія Олійника відбулася нарада з питань готовності області до реагування на виклики і загрози національній безпеці та про співпрацю з міжнародними проектами.
У роботі наради взяли участь в.о. Вінницького міського голови Сергій Моргунов, керівники районних державних адміністрацій, департаментів, управлінь та служб регіону.
«Останнім часом ми працюємо у режимі вжиття заходів задля посилення охорони особливо важливих об’єктів на території області. І сьогодні нам необхідно обмінятися інформацією, що накопичилась за цей період, та обговорити підходи до вирішення тих чи інших питань», - зазначив, відкриваючи роботу наради, голова обласної державної адміністрації Анатолій Олійник.
Керівник області інформував присутніх про розширене засідання Уряду, що днями відбулося за участі Президента України, Голови Верховної Ради та Секретаря РБНО. А також наголосив, що основним завданням сьогодні є пошук резервів та нових підходів, аби люди, попри складну суспільно-політичну ситуацію в державі, відчували результати роботи влади.
У ході засідання учасники наради заслухали інформацію щодо переведення Вінницької територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту в режим підвищеної готовності, про забезпечення правопорядку і безпечної життєдіяльності населення області, проаналізували стан проведення IV черги часткової мобілізації на території регіону, а також розглянули питання щодо співпраці з міжнародними проектами та залучення інвестицій в економіку області.
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь