ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Анатолій Олійник провів щотижневу апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів ОДА

Дата: 23.12.2014 08:15
Кількість переглядів: 263

Фото без опису

У ході робочого засідання очільник Вінниччини наголосив на необхідності підвести підсумки роботи за 2014 рік та спланувати першочергові завдання на рік наступний.

«Ми впритул підійшли до завершення року і маємо виокремити для себе найважливіші напрямки, об’єкти, над якими потрібно буде працювати в подальшому. Вже в січні має бути доручення голови ОДА на 2015 рік. Тому ще раз закликаю до опрацювання та обґрунтування наших стратегічних питань», - зазначив Анатолій Олійник.

Водночас керівник області підкреслив, що у наступному році необхідно завершити переведення на альтернативні види палива ті бюджетні заклади, які сьогодні ще працюють на газу, аби вже у наступну зиму всі об’єкти соціальної сфери області, де перебувають діти або люди з обмеженими можливостями, увійшли з двома джерелами теплопостачання.

Торкнувся голова облдержадміністрації і перспектив у поводженні з твердими побутовими відходами: з цього питання є повна аналітика по кожному населеному пункту, і сьогодні група фахівців напрацьовує систему поводження з відходами на території всієї області.

Вестиметься робота у наступному році і щодо вирішення окремих питань, пов’язаних із територіальною обороною регіону.

Анатолій Олійник також інформував учасників наради про нові підходи до формування державного бюджету. Так, фонд регіонального розвитку на 2015 рік не передбачається, натомість обсяг капітальних видатків загалом по Україні планується у розмірі 4 млрд. гривень. Цими коштами, повідомив керівник ОДА, розпоряджатиметься Кабінет Міністрів України.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь