ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Анатолій Олійник: «Разом ми здатні організувати заходи, необхідні для оборони нашої області»

Дата: 04.08.2014 14:42
Кількість переглядів: 275

Фото без опису

Таке переконання голова обласної державної адміністрації Анатолій Олійник висловив 4 серпня під час щотижневої робочої наради з керівниками управлінь та департаментів регіону.
У ході зібрання очільник Вінниччини повідомив, що над територією області було зафіксовано появу безпілотників, що сигналізує про можливі диверсійні прояви. Тому на порядку денному – поновлення системи оборонних заходів.
«Вінниччина - прикордонна область, тому є низка пов’язаних з цим питань, які зараз в роботі, - зазначив Анатолій Олійник. – 7 травня ми вже відпрацьовували спільні дії по забезпеченню територіальної оборони регіону. Частина людей, задіяних у цих заходах, перебуває сьогодні на Сході нашої держави. Тому до кінця дня ми переглянемо бачення подальших дій та опрацюємо всі організаційні моменти щодо системи взаємодії й оповіщення».
Голова облдержадміністрації також зауважив, що незабаром відбудеться часткова ротація бійців батальйону територіальної оборони № 9, і належить зробити все для того, аби вінницькі військовики не відчували ні в чому потреби. «Ми не повинні допустити відправки наших вояків на Схід без належної амуніції», - наголосив керівник області, доручивши створити резерв бронежилетів, якими, за потреби, можна було б оперативно забезпечити військовиків.

«Думаю, що всі разом ми здатні організувати заходи, необхідні для оборони нашої області», - підсумував Анатолій Олійник.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь