ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Анатолій Олійник: «Ситуація в державі покладає на нас підвищену відповідальність»

Дата: 15.04.2014 07:59
Кількість переглядів: 279

Під час щотижневої робочої наради голова обласної державної адміністрації Анатолій Олійник традиційно поставив перед керівниками департаментів та служб регіону низку завдань, які потребують оперативного реагування.
«Ситуація в державі покладає на нас підвищену відповідальність, насамперед - за збереження миру, правопорядку і спокою. Тому прошу негайно випрацювати систему необхідних заходів, які за сучасних умов можна було б здійснювати через громадські формування, владу, органи правопорядку. Є вже відповідне розпорядження з цих питань, і протягом тижня ми повинні довести до керівників районів чіткий план наших дій», - зазначив очільник Вінниччини.
Торкнувся Анатолій Олійник і питань виборчої кампанії, зауваживши, що нині практично сформовані окружні виборчі комісії і починається процес формування дільничних. «Від сьогодні всі приміщення та необхідні матеріально-технічні засоби мають бути готові для того, щоб виборчі комісії могли в нормальному режимі починати свою роботу. Це наш обов’язок», - підкреслив голова ОДА. А при тому нагадав учасникам наради, що за втручання державних службовців у виборчий процес передбачається кримінальна відповідальність.
Належної уваги, зазначив очільник регіону, потребують також заходи з підготовки до Великодніх свят. Відтак доручив начальнику Головного управління Держсанепідслужби у Вінницькій області Валентині Зайцевій здійснити моніторинг щодо проведення на території області робіт з благоустрою.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь