ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Анатолій Олійник: «В населених пунктах області посилено патрулювання, визначено об’єкти, що потребують особливого захисту від можливих терактів»

Дата: 04.02.2015 10:08
Кількість переглядів: 273

Під час позачергової 32 сесії 6 скликання очільник області поінформував депутатів обласної Ради про стан вирішення нагальних питань, пов’язаних із військовими діями на Сході та введенням на Вінниччині стану підвищеної готовності.

Анатолій Олійник повідомив, що у всіх населених пунктах області, особливо в містах та районних центрах, здійснюються заходи щодо посилення патрулювання.

Також, відповідно до розпорядчих документів Кабінету Міністрів України та Ради Національної безпеки та оборони, в області щоденно відбувається засідання оперативної групи, яка контролює правопорядок в регіоні, а також оперативних груп при райдержадміністраціях. В режимі селекторного зв’язку відбувається обмін інформацією з районами. Посилено охорону особливо важливих об’єктів, у тому числі Ладижинської ТЕС, проведено зустрічі з керівниками об’єктів інфраструктури області, які є вразливими до терористичних актів, а також прийнято розпорядження про перевірку стану цих об’єктів щодо готовності їх до надзвичайних ситуацій.

Особливу увагу керівництво області приділяє розміщенню тимчасових переселенців зі східних областей, яких нині на Вінниччині офіційно зареєстровано більше 10 тисяч, а неофіційна цифра наближається до 12 тисяч.

«Маємо на сьогоднішній день базу житлових об’єктів, де зможемо розмістити близько 250 тимчасово переміщених осіб. Останніми днями в районах проводиться ревізія приміщень, які додатково можуть бути задіяні для прийому ще кількох сотень, або й до тисячі переселенців із районів бойових дій на Сході»,- повідомив голова ОДА.

Тільки консолідовані, виважені дії влади і громадськості допоможуть досягти відчутних результатів у вирішенні питань і викликів сьогодення


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь