ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Анатолій Олійник: «Сьогодні вживаються максимальні заходи, щоб народилась армія, здатна захистити незалежність держави»

Дата: 30.07.2014 15:37
Кількість переглядів: 295

Фото без опису

Голова обласної державної адміністрації Анатолій Олійник 29 липня зустрівся з вінничанами, які у складі резервного батальйону Національної гвардії України стоять сьогодні на сторожі цілісності та суверенітету нашої держави.
«Півроку тому ми сподівалися, що подій Майдану вистачить, аби вирватися з обіймів «братської» любові сусідньої держави. Але, на жаль, кращі сини України змушені сьогодні захищати нашу землю, - зауважив у вітальному слові керівник області Анатолій Олійник. - За роки незалежності українська армія зазнала повного занепаду. І протягом останніх 4 місяців вживаються максимальні заходи, щоб народжувалася армія, здатна захистити незалежність держави.
Голова облдержадміністрації зазначив, що сьогодні вінничани несуть службу як в Національній гвардії України – бійці «Ягуару», військові в/ч 3008, батальйони, сформовані з числа добровольців та активістів, - так і в підрозділах, що перебувають у складі МВС України: зведений загін та батальйон «Вінниця». На Сході перебувають також і прикордонники Могилів-Подільського прикордонного загону, є вінничани й у складі батальйону «Айдар».
«Ми знаємо місця дислокації наших земляків і здійснюємо усіх кроків, які дали б можливість «підтягнути» тил та належне забезпечення вінницьких вояків, - зауважив Анатолій Олійник, інформувавши про вантажі з гуманітарною допомогою, які область систематично направляє у східні регіони держави. – Хотілося б, щоб ви максимально відчували нашу підтримку та допомогу».
Особливу цінність турботи й уваги тих, хто залишився в тилу, відзначив і заступник командира роти 1 резервного батальйону Нацгвардії України Михайло Карпа, який днями отримав з рук Президента України Петра Порошенка державну нагороду – медаль «За військову службу Україні». Відтак гвардієць від імені вінницьких бійців висловив землякам вдячність за підтримку.
Очільник регіону, у свою чергу, подякував військовикам за мужність і громадянську позицію та вручив гвардійцям Подяки обласної державної адміністрації та обласної Ради й цінні подарунки.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь