ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Апаратна нарада в райдержадміністрації: актуальні питання розвитку району

Дата: 01.12.2014 15:40
Кількість переглядів: 250

1 грудня 2014 року відбулась апаратна нарада за участю голови райдержадміністрації Галини Роспутної, голови районної ради Олексія Авраменка, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, районної ради, інших державних установ і організацій, районних ЗМІ.
Учасники наради розглянули наступні питання порядку денного: 1) Про проведення інвентаризації земель водного фонду та оренди водних об’єктів (доповідали начальник відділу Держземагенства райдержадміністрації І.Подоляк, начальник районного управління меліоративних систем Л.Кардач); 2) Про роботу ЦНАПу райдержадміністрації (доповідав начальник відділу надання адміністративних послуг управління економіки райдержадміністрації І.Книжник); 3) Про роботу галузі фізичної культури та спорту в районі (доповідав завідувач сектору з питань фізичної культури та спорту райдержадміністрації С.Чепернатий); 4) Про роботу відділу культури райдержадміністрації (доповідала начальник відділу культури райдержадміністрації К.Третьякова); 5) Аналіз використання бюджетних призначень на 2014 рік в розрізі установ (доповідав начальник фінансового управління райдержадміністрації С.Шевчук).
Зокрема, І.Подоляк повідомив, що на території району налічується 217 водних об’єктів загальною площею 2165,5 га. З них надано в оренду 106 об’єктів загальною площею 911 га, в тому числі 812 га під водою.
Фізкультурно-оздоровчу та спортивну роботу, зазначив С.Чепернатий, прийом обласних та всеукраїнських змагань з різних видів спорту на належному рівні дає змогу проводити спортивна база району, до складу якої входять: 2 стадіони, 19 футбольних полів, 37 спортивних залів, 4 стрілецькі тири, 19 майданчиків з тренажерним обладнанням і 3 сучасних майданчики зі штучним покриттям, останній з яких побудовано наприкінці 2012 року, 13 приміщень для фізкультурно-оздоровчих занять, в тому числі 9 – з тренажерним обладнанням. В районі працюють дві ДЮСШ. В районній ДЮСШ навчається 524 учні (боротьба вільна, легка атлетика, футбол), працює 14 тренерів-викладачів. В ДЮСШ для дітей-сиріт навчається 485 учнів (важка атлетика, легка атлетика, теніс настільний, волейбол, футбол – юнаки і дівчата), працюють 12 тренерів-викладачів.
Відділ культури району, окрім традиційних планових робіт та заходів, продовжує реалізувати патріотичний культурно-мистецький проект «Народ і армія – єдині», в рамках якого відбулося 26 благодійних виїзних концертів. Зібрано майже 37 тис. грн., які частково були перераховані тим бійцям-землякам, що знаходяться на вогневих рубежах, батькам воїнів, інші були передані місцевим волонтерам.
С.Шевчук повідомив, що за 11 місяців поточного року із загального фонду районного бюджету проведено поточних видатків в сумі 131,2 млн. грн., що становить 85,1 % до плану на рік з урахуванням змін. В першу чергу кошти районного бюджету спрямовувались на фінансування соціально-культурної сфери: на зазначені цілі використано 129,2 млн. грн., а це 98,5 % усіх видатків загального фонду, у тому числі на освіту використано 50,1 млн. грн., на охорону здоров’я – 10,4 млн.грн., соціальний захист та соціальне забезпечення – 62,6 млн. грн., культуру – 6,2 млн. грн. Забезпечено в повному обсязі фінансування захищених статей бюджету, а саме повнота та своєчасність виплати заробітної плати з нарахуваннями, розрахунків за спожиті енергоносії, медикаменти, харчування, трансфертні виплати населенню.
Підвели підсумки наради голова райдержадміністрації Г.Роспутна, голова районної ради О.Авраменко. Зокрема, Галина Роспутна підкреслила: «Ще раз і ще раз закликаю до заощадження, економії енергоресурсів. Можливі планові відключення об’єктів від енергоживлення тощо».

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь