ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Апаратна нарада за участю начальників управлінь, відділів та служб райдержадміністрації

Дата: 29.03.2016 09:52
Кількість переглядів: 237

Фото без опису

Під головуванням голови райдержадміністрації Підболячного М.В. 28.03.2016 р. в малому залі відбулася нарада з начальниками управлінь, відділів та служб райдержадміністрації, на якій було заслухано ряд важливих питань. Про підсумки моніторингу центрів надання адміністративних послуг, доповідали з даного питання Дудкевич Ю.П. – начальник управління економіки райдержадміністрації та Книжник І.Б. – начальник відділу надання адміністративних послуг управління економіки райдержадміністрації.

Про роботу районної державної адміністрації із зверненнями громадян за 2015 рік інформувала присутніх Антонюк А.М. – головний спеціаліст по роботі із зверненнями громадян загального відділу апарату райдержадміністрації.

Про стан виконання доручення голови райдержадміністрації за результатами наради 12.03.2016 року доводила до відома Боб І.М. – начальник відділу організаційної та кадрової роботи апарату райдержадміністрації. По закінченню наради голова райдержадміністрації Підболячний М.В. підвів підсумки та визначив завдання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь