ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Бюджет 2014 року буде бюджетом розвитку регіонів - Глава держави

Дата: 03.12.2013 16:12
Кількість переглядів: 302

Державний бюджет 2014 року буде спланований таким чином, щоб суттєво збільшити фінансування розвитку регіонів. Про це заявив Президент України Віктор Янукович в інтерв’ю журналістам українських телеканалів.
«Бюджет 2014 року повинен бути бюджетом розвитку регіонів. Тому що вже запрацював регіональний фонд розвитку. І на наступний рік ми, можливо, вперше за всі роки незалежності, будемо мати такий цивілізований підхід до використання коштів на розвиток регіонів», - сказав Глава держави.
За його словами, обсяги фінансування для розвитку регіонів мають бути «декілька десятків мільярдів гривень». «Таку мету ми поставили», - підкреслив Президент.
Віктор Янукович також висловив сподівання, що економічна ситуація наступного року буде кращою. «Я вважаю, що економіка наступного року буде краще, ніж економіка цього року. Є багато підстав так думати… Ми бачимо, що буде зростати. А це означає, що буде кращий бюджет», - сказав він.
На його переконання, це стане основою для подальшого підвищення заробітних плат, пенсій та соціальних виплат.
Президент України Віктор Янукович дав інтерв’ю тележурналістам Лідії Таран («Студія 1+1»), Олені Фроляк (телеканал ICTV), Анастасії Даугулє (телеканал «Інтер») та Євгену Міхіну (телеканал «Україна»).

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь