ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Боротьба зі стихійною торгівлею

Дата: 05.05.2016 14:08
Кількість переглядів: 273

4 травня 2016 року в районній державній адміністрації відбулось засідання робочої групи з моніторингу, профілактики та ліквідації несанкціонованої (стихійної) торгівлі на території міста Тульчина. Нараду проведено за участі першого заступника голови райдержадміністрації Віталія Побережника, голови районної ради Олексія Авраменка, Тульчинського міського голови Валерія Весняного, депутатського корпусу міської і районної рад, представників управлінь і відділів райдержадміністрації, Національної поліції, Держсанепідслужби, Управління ветеринарної служби та ДП «Тульчинський ринок».

На засіданні було розглянуто звернення жителів району, що займаються торгівлею молочними та м’ясними продуктами на території ДП «Тульчинський ринок». Заявники звертаються з вимогою вирішення питання ліквідації стихійної торгівлі по вулицях М.Леонтовича, Пушкіна, Незалежності, Спартака, Києво-Подільській та інших невстановлених місцях.

Робочою групою напрацьовано ряд заходів і завдань, щодо ліквідації стихійної торгівлі, зокрема заплановано проведення різносторонньої інформаційно-роз’яснювальної роботи серед населення щодо безпеки харчових продуктів та заборони торгівлі в невстановлених місцях. Після завершення профілактичних заходів планується обстеження відповідних місць та складання протоколів на порушників.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь