ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Будьте першими в усьому – не зволікайте з поданням декларації

Дата: 22.01.2014 14:30
Кількість переглядів: 308

Фото без опису

У період деклараційної кампанії працівники Міндоходів здійснюють відповідні організаційні заходи та спрямовують свої зусилля на проведення широкомасштабної роз’яснювальної роботи з платниками стосовно донесення норм податкового законодавства.
Зокрема, щочетверга протягом усієї деклараційної кампанії оголошено проведення сеансів телефоного зв”язку „гаряча лінія”, а щосереди - семінарів-практикумів з фізичними особами, під час яких на конкретних прикладах розглядатиметься порядок заповнення декларацій про майновий стан та доходи.
Для того, щоб громадяни могли у зручний для них час звернутися до регіональних органів Міндоходів за допомогою щодо заповнення декларації або подати вже складену декларацію про доходи керівництвом затверджено графіки чергування працівників, які прийматимуть декларації не лише у робочі, а й у вихідні дні та в вечірні години , запроваджено спеціальний режим роботи центрів обслуговування платників на період кампанії декларування : у будні робочий день продовжено до 20 -00 год., а у суботу Вас раді будуть бачити з 9-00 до 16- 00 години.
Додаткову інформацію щодо декларування можна отримати за адресою м. Тульчин , вул .Леніна , 51, Центр обслуговування платників або за номерами телефонів 2-24-54 та 2-33-30 .

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь