ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Чемпіонат світу зі змішаних єдиноборств ММА - 2017

Дата: 26.10.2017 16:19
Кількість переглядів: 358

Фото без опису

Поділля… Вінниччина…Тульчинщина… Саме наша квітуча земля така багата на талановитих, обдарованих, мужніх та сильних людей. Наша Подільська земля дала світу багатьох відомих артистів, успішних політиків та спортсменів.

Гордістю та надією нашого краю є вихованці спортивного клубу «Гепард». Вихованці клубу постійно представляють місто на змаганнях різного рівня, починаючи з обласних та закінчуючи міжнародними, і завжди на них підіймаються на п’єдестал пошани.

З 5 по 7 жовтня у столиці Казахстану Астані відбувся 5-й чемпіонат світу зі змішаних єдиноборств ММА. До складу Національної збірної потрапила Соляр Тетяна, яка є тренером молодшої групи СК « Гепард», чемпіонкою України з рукопашного бою, бронзовою призеркою чемпіонату Світу з рукопашного бою, та срібною призеркою чемпіонату України з ММА.

Загалом збірну України представили 10 бійців, ( 8 чоловіків та 2 дівчини). 5-й чемпіонат було проведено на високому рівні , близько 25 країн взяли участь. Кожен поєдинок був насичений, адже на кону було звання чемпіона Світу та чемпіонський пояс.

В загальному наша збірна здобула три нагороди: 2 «бронзи» та 1 «срібло».

Наша спортсменка Соляр Тетяна здобула бронзову нагороду чемпіонату серед жінок у ваговій категорії до 61 кг. Завдяки Тетяні наше місто Тульчин тепер будуть знати і в Казахстані, адже піднімаючись у ринг, щоб отримати свою нагороду, дівчина була безмежно рада, що вона родом з України.

На цьому наші спортсмени не зупиняються. 20 жовтня наш спортсмен Сакал Вадим взяв участь у Кубку України з ММА, що пройшов у Дніпрі та потрапив до п’ятірки кращих бійців у своїй ваговій категорії. Також вихованці клубу готуються до чемпіонату України з бойового самбо, що проходитиме 4-5 листопада у столиці України.

Керівництво Клубу та спортсмени висловлюють подяку Президенту Федерації змішаних єдиноборств ММА України Олегу Геннадійовичу Рожкевичу за все, що він робить для розвитку ММА, також тренерам збірної України Олександру Дудочкіну, Антону Бланку, Вахобжану Муратову, за якісну підготовку команди до чемпіонату Світу.

Окремо дякує «Гепард» директору Філії « Птахокомплекс » Вінницької птахофабрики Гурову Олександру Валерійовичу, який завжди активно підтримує та допомагає у розвитку Клубу, дбає про молодь, спорт та його популяризацію.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь