ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Черговий семінар в податковій.

Дата: 22.07.2015 15:55
Кількість переглядів: 303

Фахівці Тульчинського відділення Немирівської ОДПІ завжди намагаються оперативно інформувати платників податків про законодавчі зміни і тому 17 липня 2015 року у податковій для суб'єктів господарювання –фізичних осіб було проведено черговий семінар по роз’ясненню актуальних новин податкового законодавства.
Відкрила семінар заступник начальника Немирівської ОДПІ Лілія Пастушенко , яка підбила підсумки роботи за 1 півріччя та окреслив основні напрямки роботи на 2 півріччя 2015 року.
Основною темою семінару було питанням електронного адміністрування ПДВ, як відомо ця система з 1 липня запрацювала на постійній основі. Також фахівці податкової служби роз’яснили представникам бізнесу останні зміни в законодавстві щодо використання РРО, затвердження Порядку повідомлення про прийняття працівника на роботу, єдиного соціального внеску, військового збору, правові відносини між роботодавцем і найманим працівником.
Поміж іншого, на семінар було запрошено представника фірми «Медок» Віталія Олійника, який пояснив тонкощі складання податкової звітності, зупинився на на помилках, які допускають суб»єкти господарювання , а також проінформував платників щодо нового принципу розрахунку лікарняних.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь