ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

«Червоній калині» з Тульчина – 25 років!

Дата: 11.12.2014 08:59
Кількість переглядів: 427

Фото без опису

10 грудня 2014 року в Тульчинському училищі культури відбулися місцеві урочистості з нагоди 25-річного ювілею Народного аматорського фольклорно-драматичного театру «Червона калина», який вже чверть століття очолює викладач училища, відомий на Вінниччині фольклорист Микола Тихонович Сафроняк.
В актовій залі навчального закладу його разом з творчим колективом театру тепло привітали від Вінницької обласної державної адміністрації та обласної ради, обласного центру народної творчості Тетяна Гарбулінська, від місцевої влади – голова Тульчинської райдержадміністрації Галина Роспутна, від Тульчинської міської ради – депутат і голова постійної комісії ради Любов Маслова, від управління культури і туризму облдержадміністрації, колективу навчального закладу – директор Тульчинського училища культури Леонід Трачук та багато інших шанувальників «Червоної калини». Були вручені почесні грамоти, подяки, адресні вітання, поетичні віншувальні твори, подарунки керівнику та колективу фольклорного театру.
Микола Тихонович поділився спогадами про своє дитинство в селі Лозове Чернівецького району Вінницької області, де вперше він розпочав свою кропітку роботу щодо збору багатющих народних традицій та обрядів, прозвучала інформація про яскравий творчий шлях «Червоної калини», відзначений численними гран-прі, призами, грамотами, дипломами на Поділлі та далеко за його межами.
На свято завітали дорогі для М.Сафроняка земляки з с. Лозове, учасники фольклорного колективу «Джерело», постійні учасники Великодніх гаївок, які з 2003 року проводяться у селі з ініціативи Миколи Тихоновича.
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь