ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

«Ці вибори фактично завершили процес перезавантаження влади, який розпочався відразу після Революції Гідності»,- Валерій Коровій

Дата: 28.10.2015 15:06
Кількість переглядів: 272

Фото без опису

Такий коментар надав голова облдержадміністрації у мережі фейсбук, звертаючись до вінничан.
На своїй сторінці у соцмережі очільник області зазначив:

25 жовтня відбулися вибори до місцевих рад, міських, сільських і селищних голів. Тепер представництво в органах місцевого самоврядування отримали люди, яким довіряють територіальні громади. І саме на них буде покладено значну частину відповідальності за якісну реалізацію політики децентралізації влади.

Остаточно конституційна реформа у частині передачі повноважень на місця завершиться у 2017 році, коли новий склад місцевих рад створить виконавчі комітети.

Місцеві вибори – важлива віха на шляху до остаточного очищення влади від корупціонерів, осіб, які не хочуть та не можуть працювати у нових умовах, усі сили спрямовувати на службу громаді. Цей процес – важкий і тривалий, адже деякі посадовці, які досі відчувають себе господарями, а не найманими працівникам народу, будуть чинити запеклий опір. Але важливий крок у напрямку побудови в Україні чесної, відкритої, європейські орієнтованої і повністю підконтрольної громаді системи влади зроблено.

Я щиро вдячний усім тим, хто прийшов на вибори 25 жовтня і зробив свідомий вибір на користь тієї або іншої партії та кандидата. Незабаром розпочнуть власну роботу нові скликання місцевих рад, які повністю відображатимуть волю виборців. Я наголошую на виключній важливості кожного голосу вінничан, незалежно від того – які політичні сили вони підтримали.

Нам вдалося провести вибори без фальсифікацій та адміністративного ресурсу, без значних порушень, в атмосфері чесної і відкритої політичної конкуренції, як це і передбачено у країнах розвиненої демократії.

Відсьогодні нам усім слід забути про політичні розбіжності та ідеологічні вподобання і спільно працювати на розвиток нашої Вінниччини, на успіх всієї України.

Переконаний – нам вдасться знайти порозуміння і спільні рішення з усіх питань, спільно вирішити усі проблеми, здолати будь-які перешкоди, які можуть стати на шляху організації нормального управлінського процесу в обласній, районних, міських, сільських і селищних радах.

Місцеві вибори 25 жовтня – це перемога усієї України, кожного її громадянина.

Щиро вам дякую за активну громадянську позицію.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь