ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Делегація Вінниччини повернулася з Європейського економічного форуму з низкою конкретних домовленостей щодо співпраці

Дата: 20.10.2014 16:54
Кількість переглядів: 314

Фото без опису

Протягом 13-16 жовтня делегація підприємців Вінницької області, очолювана головою обласної державної адміністрації Анатолієм Олійником, брала участь у 7-му Європейському економічному форумі, що проходив у місті Лодзь Республіки Польща.

У рамках міжнародного заходу вінницькі підприємці мали змогу презентувати власну продукцію, ознайомитись із пропозиціями представників бізнесу Польщі та інших країн-учасників форуму, відвідати окремі підприємства Лодзинського воєводства, а відтак – напрацювати низку домовленостей про подальше співробітництво.

Так, керівники польського інвестиційного підприємства, основними напрямами діяльності якого є нерухомість, ювелірний бізнес та гольф-клуб, зацікавилися пропозицією інвестування у нерухомість Вінниччини з метою розвитку готельного бізнесу. Результатом стала попередня домовленість про приїзд керівного складу підприємства до Вінницької області задля огляду інвестиційних об'єктів. Своє зацікавлення у розміщенні виробничих потужностей на Вінниччині висловили й представники ТОВ «Ovоchips», які займаються виробництвом чіпсів із фруктів та овочів. А підсумком переговорів між окремими фірмами Вінниччини та Польщі стали укладені домовленості щодо поставки продукції.

Крім того, голова облдержадміністрації Анатолій Олійник та президент Клубу ділових людей Надія Лисецька відвідали щойно відкритий найбільший у Східній Європі медичний центр із надсучасним обладнанням. Відтак попередньо домовились про приїзд аналітиків та лікарів цього центру на Вінниччину задля вивчення можливостей оснащення обласної лікарні ім. М.І. Пирогова аналогічним обладнанням.

Про результати Європейського економічного форуму керівник області Анатолій Олійник інформував керівників структурних підрозділів ОДА під час щотижневої оперативної наради.

«Серед наших найважливіших домовленостей – запланований на початок грудня візит президента Агентства регіонального розвитку Лодзинського воєводства, з метою інформування про роботу, основні напрями та завдання цієї організації (а саме такі структури в країнах ЄС працюють з міжнародними грантами). Тому протягом жовтня-листопада необхідно активно попрацювати над створенням такого агентства на Вінниччині, щоб по приїзді польських партнерів укласти угоду про співпрацю», - наголосив Анатолій Олійник. Відтак відзначив, що з січня 2015 року під Лодзинське агентство Польща отримає серйозний фінансовий ресурс, а тому Вінниччина має бути організаційно готовою до розробки та практичного втілення спільних проектів.

Крім того, підкреслив голова облдержадміністрації, є підтвердження від представника Єврокомісії щодо візиту на Вінниччину групи менеджерів, які спільно з місцевими фахівцями працюватимуть над пошуком інвесторів для реалізації регіональних проектів.
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь