ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Демократичність, відкритість та рівність – запорука партнерських відносин

Дата: 24.09.2014 09:49
Кількість переглядів: 274

Фото без опису

Такого висновку дійшли учасники робочої зустрічі, яка відбулася за участю представників Державної фіскальної служби України та Асоціації платників податків України .
Під час зустрічі обговорювалися питання співпраці та продовження конструктивного діалогу між фіскальною службою та платниками податків
«Наша співпраця успішно триває уже понад 10 років і закріплена не тільки офіційними меморандумами, але і забезпечується у практичній площині. Між нами завжди був професійний та конструктивний діалог. АППУ широко представлена у консультативно-дорадчих органах Державної фіскальної служби України не лише на центральному, а й на регіональному рівнях. Тому ми повинні продовжувати співпрацю на взаємовигідних засадах» - наголосив Віктор Косарчук, директор комунікаційного департаменту Державної фіскальної служби України.
Саме тому Державною фіскальною службою України було ініційовано підписання спільного Меморандуму про соціальне партнерство та відповідальність, які будуються на принципах демократичності, відкритості та рівності. Окрім того, закріплені у Меморандумі напрями та механізми партнерства покликані сприяти налагодженню системного діалогу ДФС із громадськими об’єднаннями.
«Ми повинні активізувати співробітництво для досягнення спільних цілей, які полягають у вдосконаленні податкової системи, спрощенні адміністрування податків, детінізації заробітних плат, боротьби з «податковими ямами», корупційними схемами тощо» - погодилися учасники зустрічі.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь