ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

День пам’яті та примирення в м.Тульчині

Дата: 10.05.2017 15:50
Кількість переглядів: 304

Фото без опису

8 травня 2017 року в м. Тульчині в районному будинку культури відбулись заходи з нагоди відзначення в Україні Дня пам’яті та примирення за участю ветеранів Другої світової війни, учасників АТО, першого заступника голови райдержадміністрації Віталія Побережника, голови районної ради Олексія Авраменка, міського голови Валерія Весняного, голови районної ради ветеранів Казимира Жуковського, делегацій місцевих територіальних громад, підприємств, установ, організацій, представників районних ЗМІ, місцевих громадських та політичних осередків, тощо.

В фойє РБК було розміщено тематичну виставку Тульчинського краєзнавчого музею з нагоди 72-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Силами працівників культури району підготовлено тематичну концертну програму «Переможно буяє весна», присвячену Дню пам’яті та примирення в Україні. Учасники заходів вшанували хвилиною мовчання пам’ять загиблих у роки Другої світової війни, захисників незалежності нашої держави 2014-2017 років. На зібранні виступив голова районної ради О.Авраменко.

В цей же день з ініціативи районного громадського формування з охорони громадського порядку Тульчинської районної народної самооборони (голова – Микола Соловей) відбулося урочисте відкриття пам’ятного хреста на честь борців за волю України, починаючи з часів Української революції 1917 – 1921 років по наше грізне сьогодення.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь